Décaar Algen Peeling

Een nieuwe huid in 10 dagen

De Décaar Algen Peeling bestaat uit algen, verschillende kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen Peeling een echte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Werking:

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.                                                    Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de vernieuwing van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.                                                                                                                                                     

Anders dan bij andere peelings, werkt de Décaar Algen Peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.                                                                                                                                       

Bij andere (chemische) peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid. 

Werkstoffen:

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Décaar Algen Peeling. Perfluorcarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en cellen beter functioneren. Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.                                        

De kruiden verwerkt in de Algen Peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor wie geschikt:

Vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen,

 • Rimpels en lijnen.
 • Acne en de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatie.
 • Couperose.
 • Littekens.
 • Grove poriën.
 • Preventief voor alle huidtypen.

                                                           

Wat kun je verwachten:

 • De collageen- en elastine productie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. 
 • De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
 • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
 • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
 • De huid voelt heerlijk zacht en fris.

De Décaar Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en of irritaties tijdens of na de behandeling uitgesloten zijn.

Algen Peeling € 90,-                                             
( Inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen )

Kuur  € 240,-

Bij een Kuur ( 3 behandelingen in 14 dagen ) 10% korting op producten voor thuisgebruik.